Wat doet een aankoopmakelaar precies?

Aankoopbegeleiding aanvragen
Punt-Header-image-wit_Nivita

Wat doet Nivita Makelaars als jouw aankoopmakelaar?

1. Je wilt een huis kopen. Met Nivita Makelaars betaal je nooit te veel voor een huis

Nivita Makelaars is zeer succesvol met aankopen van woningen. Vaak lukt het ons om bij de eerste woning al aan te kopen voor onze klanten. Zelfs bij een biedingsprocedure slagen wij in 95% van de gevallen erin om de droomwoning van onze klanten aan te kopen. Laat je droomhuis daarom niet voorbij gaan en bel ons direct op. Wij ondernemen direct actie.
Wij kopen dagelijks huizen aan voor onze klanten. Hierdoor weten wij precies wat er speelt op de markt en zijn wij een expert hierin. De huizenmarkt is tegenwoordig erg gespannen. Er is veel vraag naar en weinig aanbod in koopwoningen. De hypotheekrente is historisch laag. Dit heeft als gevolg dat er veel belangstelling is en meerdere kopers afkomen op die ene woning, jouw droomwoning! Zeker voor woningen tot 500.000 euro is dit het geval. Wat moet je dan bieden om dit huis te kunnen kopen? Wil jij in een hoger prijssegment vanaf 500.000 euro kopen en vraag jij je af of je kunt onderhandelen over de prijs?
Door onze expertise kunnen wij je precies vertellen wat de actuele marktwaarde is van het huis die jij wilt gaan kopen. Dit doen we aan de hand van een marktanalyse. Wij weten precies voor welke prijs andere vergelijkbare huizen in de omgeving zijn verkocht. Dit zijn dus niet de Funda vraagprijzen maar de daadwerkelijke koopprijs.

 

2. De bezichtigingen doe je samen met Nivita Makelaars

Wij gaan met je mee om de woning bouwkundig te bekijken. De eerste bezichtiging is zelfs gratis. We letten op zaken als scheuren, verzakking, kozijnen, staat van onderhoud enz. We geven ook een indicatie van de te verwachten verbouwkosten. Na de bezichtiging evalueren wij de bouwkundige staat met je. Op basis hiervan en een koopsommenanalyse bepalen wij de actuele waarde van de woning.

 

3. Nivita Makelaars heeft 15 jaar ervaring in de makelaardij

Wij kennen alle ins & outs van de lokale markt. Nivita Makelaars doet dag in dag uit hetzelfde werk. Wij nodigen jou uit voor een kopje koffie om onze werkwijze toe te lichten.

 

4. Een appartement kopen? Nivita Makelaars is de specialist bij koop van een appartement

Nivita Makelaars heeft in het verleden ook vastgoed/ appartementen beheerd. Door deze ervaring weten wij alles over vereniging van eigenaars (VvE’s). Tijdens de koop van een appartement lichten wij de VvE stukken aan jou toe zoals de financiële begroting en de jaarrekening. Zo weet je direct of je eigenaar wordt van een goed lopende vereniging. Meer informatie over kopen van een appartement: Vereniging van eigenaren-appartement kopen.

 

5. Uitstekende klantbeoordelingen; dat heeft Nivita Makelaars

Nieuwsgierig hoe klanten ons beoordelen? Lees hier een aantal reviews van klanten: de klant spreekt!

 

6. Nivita Makelaars is gecertificeerd makelaar

Nivita Makelaars is lid van de branchevereniging voor makelaars. Zo weet je zeker dat jij een deskundige adviseur aan je zijde hebt.

 

7. Persoonlijke begeleiding staat voorop bij Nivita Makelaars

Ken je klant, dat is de motto van Nivita Makelaars. Kopen van een huis is een van de belangrijkste beslissingen in je leven. Persoonlijk contact en advies staan bij ons voorop. Dit is ook de basis van onze samenwerking. Wij vinden het belangrijk om jouw wensen uitgebreid door te nemen. We leggen je precies uit hoe het aankoopproces eruit ziet.

8. Plezierige communicatie is een pre voor Nivita Makelaars

Een plezierige communicatie is belangrijk voor een succesvolle aankoop. Wij houden je dagelijks op de hoogte van de stand van zaken via telefoon, whats app en email. We bellen je direct terug na een onderhandeling zodat je nooit in spanning hoeft af te wachten. Dit wordt erg gewaardeerd door kopers.

 

9. Whats app 24 uur bereikbaarheid

Nivita Makelaars is 24 uur bereikbaar per whats app. Je ontvangt altijd een bericht van jouw aankoopmakelaar.

 

10. Aankooptarief Nivita Makelaars

Nivita Makelaars verzorgt de gehele aankoopbegeleiding tot in de puntjes.
Ons tariefstructuur is opgebouwd uit een vast en variabel tarief afhankelijk van de prijsklasse waarin u wilt kopen. Een aankooptarief vanaf 2.250 euro + 10% van het onderhandelingsresultaat inclusief btw. Soms moet u meer betalen dan de vraagprijs omdat de woning erg gewild is. In dat geval is er geen onderhandelingsresultaat en brengen wij niets in rekening. Geen ingewikkelde constructies.
Als koper heb je veel vragen, zeker als je voor het eerst een huis gaat kopen. Vragen als waarop moet ik letten bij een bezichtiging, hoe is de bouwkundige staat van het huis, hoe moet ik onderhandelen over de prijs. Wil jij deskundige begeleiding tijdens bezichtigingen? Wil je een professional die slim kan onderhandelen? Dan ben jij bij de juiste aankoopmakelaar.
Huizen zijn tegenwoordig heel snel verkocht. Hierdoor kun je niet altijd lang nadenken over de aankoop. Wij ondernemen direct actie wanneer jouw droomhuis voorbij komt. Een glimlach op je gezicht en een goed gevoel over jouw nieuwe huis, daar doen wij het voor! Als jij tevreden bent over de aankoop is onze missie geslaagd!
5% van de makelaarsnota doneert Nivita Makelaars aan een goed doel. Dit goed doel mag jij zelf bepalen! Meer informatie hierover: Maatschappelijk verantwoord ondernemen
Meer informatie over alle diensten van Nivita Makelaars: Home

Benieuwd naar de

waarde van je woning?

Wij komen graag langs voor een accurate waardebepaling. Zo weet jij gelijk of je overwaarde hebt.

© 2022 Nivita Makelaars  |   Privacy beleid  |  Algemene voorwaarden

×

Wat is mijn huis waard?

Ontvang waardecheck