Je huis

succesvol

verkopen

ik wil een vrijblijvend gesprek
Punt-Header-image-wit_Nivita

Je huis verkopen met dé full service makelaar van Den Haag omstreken

Leidschenveen | Ypenburg | Den Haag | Leidschendam | Voorburg | Nootdorp | Rijswijk | Zoetermeer

Je hebt de belangrijke beslissing genomen om te verhuizen en je huis te verkopen. Misschien ben je nog op zoek naar een nieuw huis of heb je die al gevonden. Bij het verkopen van je huis spelen emoties een grote rol, en dat begrijpen wij maar al te goed. Bovendien is het verkopen van een huis niet iets wat je dagelijks doet, maar wij wel.

Als ervaren makelaars, Nivita Parbhudayal en Laura van der Loo, staan we klaar om samen met jou de uitdagingen en vragen die je als huizenverkoper hebt aan te pakken. Vragen als hoe snel kan ik mijn huis verkopen? Wat is de beste tijd om mijn huis in de verkoop te zetten? Hoe bepaal ik de juiste vraagprijs?

Wij zijn zeer gepassioneerd, betrokken en gedreven en zetten ons dagelijks in om jouw verkoop tot in de puntjes te regelen. Wij nemen alle zorgen uit handen en zijn altijd bereikbaar om je te helpen en vragen te beantwoorden, of het nu telefonisch, via e-mail of via WhatsApp is. We ontzorgen je volledig, vanaf het moment van kennismaking tot en met de laatste afwikkeling na de verkoop.

Zelfs na de verkoop staat onze deur altijd voor je open. Met onze uitgebreide expertise en marktkennis zijn wij jouw betrouwbare partner voor verkoopbegeleiding in de regio Den Haag omstreken. Wanneer gaan wij samen een kopje koffie drinken?

Welke verkoopstrategie past het beste bij mijn huis en levert de hoogste prijs op?

Tijdens onze persoonlijke kennismaking nemen wij uitgebreid de tijd om jouw huis zorgvuldig te bekijken en een accurate waardebepaling te maken. Als ervaren verkoopmakelaar in Den Haag benutten wij onze uitgebreide marktkennis, maken wij een gedetailleerde buurtanalyse en voeren wij een grondig prijsonderzoek om een realistische waarde-inschatting van jouw woning te kunnen maken. Op basis hiervan geven wij een passend verkoopadvies, dat volledig is afgestemd op jouw persoonlijke situatie en woning. Zo weet je precies wat je kunt verwachten en kun je weloverwogen beslissingen nemen.

Wij bespreken diverse verkoop- en vraagprijsstrategieën en samen maken we een weloverwogen keuze die het beste aansluit bij jouw doelen en wensen. Als actieve verkoopmakelaar in de regio Den Haag, Leidschenveen en Ypenburg zijn wij uitstekend op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en trends op de huizenmarkt. Maak gebruik van onze uitgebreide verkoop expertise, marktkennis, netwerk en onderhandelingsvaardigheden om de beste deal te realiseren bij de verkoop van jouw huis in Den Haag, Leidschenveen en Ypenburg.

maak vrijblijvend een afspraakstappenplan huis verkopen

Van A-Z

geregeld

Hoe kan ik mijn huis het beste presenteren aan potentiële kopers?

Laura en Nivita, ervaren makelaars én enthousiaste verkoopstylisten, staan voor je klaar om advies te geven over de woningpresentatie voor een succesvolle verkoop. Tijdens ons styling gesprek nemen we uitgebreid de tijd om te bespreken hoe we jouw huis zo aantrekkelijk en optimaal mogelijk kunnen presenteren aan potentiële kopers. We begrijpen dat dit spannend is!

Samen creëren we een positieve eerste indruk door middel van styling, professionele fotografie en hoogwaardig advertentiemateriaal. Op die manier zorgen wij ervoor dat jouw huis opvalt op platforms zoals Funda en social media. Wij streven ernaar om jouw huis op de meest effectieve manier te presenteren, zodat het de aandacht trekt van potentiële kopers en uiteindelijk leidt tot een succesvolle verkoop.

Jouw persoonlijke makelaar en verkoopadviseur in Den Haag, Leidschenveen en Ypenburg

Als jouw persoonlijke makelaar en verkoopadviseur streven we naar een complete verkoopbegeleiding, en dit doen we samen met ons toegewijde backoffice team. Als huizenverkoper bieden wij jou advies en ondersteuning gedurende het gehele verkoopproces. Ons team staat altijd voor je klaar om al jouw vragen te beantwoorden. Van het opstellen van een onderbouwd verkoopadvies en een waardebepaling tot het maken van een verkoopplanning, het regelen van bezichtigingen, het voeren van onderhandelingen en het afhandelen van juridische en contractuele aspecten van de verkoop. Bij het verkopen van jouw huis in Den Haag, Leidschenveen en Ypenburg nemen wij al deze zaken volledig uit handen.

Wij hechten veel waarde aan de mening van onze klanten en vragen hen regelmatig om hun beoordelingen en ervaringen over ons als makelaar te delen op diverse platforms. Deze beoordelingen bevestigen dat wij voor onze klanten het beste, meest betrouwbare en deskundige makelaarskantoor zijn in de regio van Den Haag, Leidschenveen en Ypenburg. We zijn trots op het feit dat we regelmatig de aankoop- en verkoopbegeleiding mogen verzorgen voor terugkerende klanten en hun familie en vrienden.

maak vrijblijvend een afspraak

Aanvullende diensten makelaardij

Naast verkoopbegeleiding en advies bieden wij ook begeleiding bij aankoop en verhuur in Den Haag, Leidschenveen en Ypenburg omgeving. Bovendien heeft Nivita Makelaars ruime ervaring in het assisteren van expats in Den Haag. We begrijpen de specifieke behoeften van expats en kunnen hen helpen bij het vinden van hun droomwoning. Ook voor een waardebepaling staan we voor je klaar. Informeer gerust naar onze makelaarstarieven voor de diverse diensten die wij aanbieden.

Wat zeggen onze klanten over Nivita?

Nivita Makelaars regio Den Haag/ Certified Expat Broker The Hague IconNivita Makelaars regio Den Haag/ Certified Expat Broker The Hague

Tauber 52, Den Haag

4,9 72 reviews

 • Avatar Harald Foet ★★★★★ a month ago
  Wij hebben onlangs in heel korte tijd een huis aangekocht en ons eigen huis verkocht, beiden via Nivita Makelaars. En daar zijn we zeer tevreden over. Deskundig en heel daadkrachtig in het aan- en verkoopproces. En een fijne en snelle communicatie met het ondersteunende team. Wij zouden Nivita Makelaars aan anderen zeer zeker aanraden!
 • Avatar Soni Agrawal ★★★★★ 2 months ago
  I would highly recommend Nivita Makelaars, they are very professional and always clear in communication. Proactive while sharing information, always there to answer our questions.
  One thing that really impressed us was their knowledge of the housing market, they not only suggested us suitable properties but also advised us which ones to avoid.
  We
  … More initially felt that the fee was a bit high, but now I realized that when everything has been handled so effectively then I won't mind paying bit extra (all's well that ends well)
  Thankyou for your time and effort.
 • Avatar Fevi henok ★★★★★ 3 months ago
  Me and my husband had a fantastic experience working with Nivita Makelaars. They provided exceptional service throughout my home search, making it smooth and stress-free. Their expertise, professionalism, and commitment to our best interests were outstanding. We recommend Nivita Makelaars to fellow expats and anyone in need of top-class real estate … More services.

Benieuwd naar de

waarde van je woning?

Wij komen graag langs voor een accurate waardebepaling. Zo weet jij gelijk of je overwaarde hebt.

© 2022 Nivita Makelaars  |   Privacy beleid  |  Algemene voorwaarden

×

Wat is mijn huis waard?

Ontvang waardecheck