Woning verhuren

zonder zorgen

ik wil een vrijblijvend gesprek
Punt-Header-image-wit_Nivita

Jouw woning verhuren met de verhuurmakelaar van regio Den Haag

Leidschenveen | Ypenburg | Den Haag | Leidschendam | Voorburg | Nootdorp | Pijnacker | Delft | Rijswijk | Voorschoten | Wassenaar

Je hebt een belangrijke beslissing genomen om te verhuizen en je huis te verhuren. Misschien wil je je beleggingspand verhuren of heb je plannen om een huis te kopen voor de verhuur? Onze ervaren verhuurmakelaars, Parbhudayal en Laura van der Loo, staan klaar om jou als verhuurder volledig te ontzorgen in het gehele verhuurproces. Wij gaan persoonlijk op zoek naar de beste huurder voor jouw huis of beleggingspand. Of je nu een appartement, een eengezinswoning of een exclusieve woning wilt verhuren, Nivita Makelaars heeft de expertise en netwerk in huis.

Je zult vast veel vragen hebben over het verhuurproces. Vragen als hoe snel kan ik mijn huis verhuren? Hoe bepaal ik de juiste verhuurprijs? Hoe kan ik mijn huis zo goed mogelijk presenteren? Wij zijn uitermate betrokken en gedreven en zetten ons dagelijks in om de verhuur van jouw woning tot in de puntjes te regelen. Vanaf de kennismaking tot en met de laatste afronding na de verhuur, nemen wij al jouw zorgen uit handen. Zelfs na de verhuur staat onze deur altijd voor je open.

Verhuur vraag

Antwoord hier...

Verhuurstrategie

Wij bieden een doordachte verhuurstrategie en passen deze aan op basis van de lokale markt om ervoor te zorgen dat jouw woning snel en tegen de beste huurprijs en voorwaarden aan de beste huurder wordt verhuurd. Door middel van uitgebreid marktonderzoek bepalen we de optimale verhuurprijs en stellen we een effectieve marketingstrategie op om jouw woning onder de aandacht te brengen bij potentiële huurders. We maken gebruik van alle bekende kanalen (Pararius, Funda, onze website en social media van Nivita Makelaars) en verspreiden jouw huurwoning binnen ons uitgebreide netwerk van makelaarskantoren en grote internationale bedrijven die op zoek zijn naar passende huisvesting voor expats in regio Den Haag en Wassenaar.

maak vrijblijvend een afspraak

Woningpresentatie verhuurwoning

Laura en Nivita weten wat huurders belangrijk vinden bij het huren van woonruimte. Als ervaren verhuurmakelaars én enthousiaste woningstylisten adviseren wij je graag over de presentatie van jouw woning, zodat we de wow-factor kunnen creëren. Soms bereik je met een kleine aanpassing al veel resultaat, en is jouw huis in een mum van tijd veel aantrekkelijker. Door middel van professionele fotografie, stylingadvies en het optimaliseren van de presentatie op online platforms, zorgen we ervoor dat jouw woning opvalt tussen het aanbod en de juiste potentiële huurders aantrekt.

Expats in Den Haag en Wassenaar

We hebben de afgelopen jaren ruime ervaring en expertise opgebouwd in het bedienen van de expatmarkt in regio Den Haag en Wassenaar. Onze verhuurmakelaars zijn bekend met de behoeften en eisen van expats en weten hoe ze jouw woning kunnen presenteren op een manier die aantrekkelijk is voor deze doelgroep. Of het nu gaat om het vinden van geschikte expat-huurders of het regelen van tijdelijke verhuur tijdens jouw verblijf in het buitenland, wij hebben de kennis en expertise om jou te ondersteunen.

Stressvrije

verhuurproces

Juridische aspecten, huurcontract en screening huurders

Wij willen dat je volledig ontzorgen en je het gevoel geven dat jouw woning in goede handen is. Je kunt erop vertrouwen dat we grondige achtergrond- en kredietcontroles uitvoeren om ervoor te zorgen dat alleen betrouwbare kandidaten in aanmerking komen voor jouw woning. Daarom nemen wij ook de screening van huurders en de juridische aspecten voor onze rekening. Ons team van verhuurexperts heeft uitgebreide kennis van de wet- en regelgeving met betrekking tot huurcontracten en zorgt ervoor dat alles juridisch waterdicht is.

Exclusieve verhuurwoningen hoog segment

Wij begrijpen dat exclusieve woningen speciale aandacht vereisen. Ons team van verhuurmakelaars, heeft expertise in het verhuren van exclusieve woningen in Den Haag en Wassenaar. We begrijpen de unieke kenmerken en eisen van deze woningen en zetten ons in om het maximale rendement te realiseren. Met onze expertise en uitgebreid netwerk kunnen wij jouw exclusieve woning op de juiste manier positioneren en de perfecte match vinden tussen jouw woning en geschikte huurders.

maak vrijblijvend een afspraak

Persoonlijke en gedreven verhuurmakelaar

Wij nemen de volledige verhuurbegeleiding op ons en streven naar een stressvrije verhuurproces en een optimaal resultaat, en dit doen we samen met ons toegewijde binnendienst. Wij bieden jou als verhuurder advies en ondersteuning gedurende het gehele verhuurproces. Ons team staat altijd voor je klaar om al jouw vragen te beantwoorden. Van het opstellen van een onderbouwd verhuuradvies, het maken van een planning, het regelen van bezichtigingen en het afhandelen van juridische en contractuele aspecten van de verhuur. Bij het verhuren van jouw huis nemen wij al deze zaken volledig uit handen. Onze betrokkenheid is duurzaam en wij bouwen graag aan een langdurige relatie met jou. Ontdek op welke manier we jou kunnen bijstaan om jouw verhuurdoelstellingen te bereiken.

Benieuwd naar de

waarde van je woning?

Wij komen graag langs voor een accurate waardebepaling. Zo weet jij gelijk of je overwaarde hebt.

© 2022 Nivita Makelaars  |   Privacy beleid  |  Algemene voorwaarden

×

Wat is mijn huis waard?

Ontvang waardecheck