Over 

Nivita Makelaars

Over Nivita Makelaars

Wij zijn Nivita Parbhudayal en Laura van der Loo van Nivita Makelaars, het full service makelaarskantoor gelegen op het bedrijventerrein Forepark in de mooie deelgemeente Leidschenveen-Ypenburg in Den Haag. Het makelaarskantoor is opgericht door Nivita Parbhudayal, een ervaren vastgoed professional met meer dan 18 jaar ervaring in de makelaardij. Zij is het gezicht van het bedrijf en brengt haar expertise en passie over op het team.

Samen met haar collega-makelaar en woningstyliste Laura van der Loo, beschikken ze over meer dan 40 jaar aan kennis en ervaring op de Haagse woningmarkt. Bij ons draait het niet alleen om het kopen en verkopen van een huis, maar om het vinden van een thuis. De weg naar een nieuw thuis is een grote stap waarbij emoties een belangrijke rol spelen. Wij begrijpen dat als geen ander.

Jouw woondroom, onze prioriteit

Bij Nivita Makelaars streven we naar zeer tevreden en blije klanten. Dat geeft ons voldoening en daar krijgen we een dosis positieve energie van. We begrijpen dat een fijn thuisgevoel van onschatbare waarde is. Daarom nemen we de tijd om goed te luisteren naar je persoonlijke wensen en zorgen en helpen we je bij het maken van de beste keuze voor jouw wooncarrière.

In de afgelopen jaren hebben we vele kopers, verkopers, huurders en verhuurders blij gemaakt met hun nieuwe thuis. Met dezelfde persoonlijke aanpak, betrokkenheid en enthousiasme gaan wij door en staan we voor je klaar.

Nivita Parbhudayal

Makelaar - Woningstyliste

Phone: 06-86643027

Laura van der Loo

Makelaar - Woningstyliste

Phone: 070-7568024

Benieuwd naar de

waarde van je woning?

Wij komen graag langs voor een accurate waardebepaling. Zo weet jij gelijk of je overwaarde hebt.

© 2022 Nivita Makelaars  |   Privacy beleid  |  Algemene voorwaarden

×

Wat is mijn huis waard?

Ontvang waardecheck