Zorgeloos

jullie droomwoning

aankopen?

ik wil een vrijblijvend gesprek
Punt-Header-image-wit_Nivita

Jouw droomhuis kopen met dé aankoopmakelaar van Den Haag

Leidschenveen | Ypenburg | Den Haag | Leidschendam | Voorburg | Nootdorp | Pijnacker | Delft | Rijswijk | Voorschoten | Wassenaar

Je hebt eindelijk jouw droomhuis gezien, jouw plek, helemaal spannend. Maar nu sta je voor een nieuwe uitdaging: het succesvol doen van een bod en het veiligstellen van jouw droomwoning. Met onze jarenlange ervaring als dé full service aankoopmakelaar van Den Haag, Leidschenveen en Ypenburg en omstreken sta jij sterk, verhogen wij jouw kans op succes en helpen je het hoofd koel te houden. Wij zijn Nivita Parbhudayal en Laura van der Loo, een enthousiast en gedreven team van aankoopmakelaars met een persoonlijke aanpak dat voor je klaar staat om jouw droom werkelijkheid te maken. Samen hebben we meer dan 40 jaar ervaring in de levendige huizenmarkt van Den Haag omstreken. Wij begrijpen daarom heel goed dat het kopen van een huis een spannende en belangrijke stap is.

We geven je inzicht in het biedproces, de juridische en financiële aspecten bij het kopen van een huis en of de waarde van je huidige koopwoning zodat jij een weloverwogen keuze kunt maken. Met onze uitgebreide expertise, marktkennis en sterk netwerk zijn wij jouw betrouwbare partner voor aankoopbegeleiding in Den Haag omstreken. Ook bij exclusieve huizen zijn wij jouw adviseur. Mede door onze slimme aanpak en uitstekende onderhandelingsvaardigheden, hebben we in het verleden al veel woningen onder de vraagprijs kunnen aankopen op een eerlijke en transparante manier. Ben je nog in de oriëntatiefase dan kunnen we je ook goed begeleiden. Kom gerust langs voor een kopje koffie op ons kantoor in Leidschenveen en laten we samen jouw aankoopstrategie bespreken.

Een bod uitbrengen op jouw droomhuis

Terwijl jij je in de wolken waant, zijn wij de gesprekspartner van de verkopende makelaar. Wij plannen een bezichtiging in en kijken kritisch naar de technische staat van het huis. Als ervaren aankoopmakelaars met uitgebreide kennis van de woningmarkt en de huizenprijzen in Den Haag, Leidschenveen en Ypenburg zijn wij in staat om een koopsommenanalyse en een nauwkeurige waardebepaling te maken. Hierdoor heb je meteen inzicht in de marktwaarde, weet je of de vraagprijs reëel is en sta je niet voor verrassingen. Ook bestuderen we alle juridische documenten en onderzoeken we de onduidelijkheden en bijzonderheden. Op basis van alle informatie en inzichten geeft de aankoopmakelaar een passend advies over een openingsbod, ontbindende voorwaarden en sleuteloverdracht waarna we kunnen starten met de onderhandeling. Bovendien zijn wij niet emotioneel betrokken bij de aankoop en kunnen we de beste prijs voor je uit onderhandelen.

maak vrijblijvend een afspraak

Aankoopmakelaar met pit en een persoonlijke aanpak

Als aankoopmakelaar begrijpen we ook dat elke situatie uniek is. Daarom bieden we een persoonlijke aanpak die volledig is afgestemd op jouw behoeften en wensen. We luisteren naar jouw verhaal, brengen jouw doelen en wensen in kaart en zorgen ervoor dat jouw belangen te allen tijde worden beschermd. Ook helpen we je bij het maken van een verstandige keuze. We gaan met jou het gesprek aan zodat jij zeker weet dat die ene woning ook echt jouw droomhuis is.

Stappenplan aankoop

We willen je in het gehele aankooptraject ontzorgen, regelen alles tot in de puntjes en houden van korte lijnen. Daarom maken we ook een groepsapp aan met jou, de aankoopmakelaar en de binnendienst, zodat je laagdrempelig al je vragen kunt stellen. De aankoopmakelaar heeft tijdens de onderhandelingen veelvuldig contact met je zodat je niet in spanning blijft. Jouw droomhuis is onze prioriteit en daarom garanderen wij een soepel en succesvol aankoopproces.

aankoopmakelaar Ypenburg

Jouw woondroom, onze prioriteit

Betrouwbare en deskundige makelaarskantoor

Bij Nivita Makelaars draait het niet alleen om het kopen van een huis, maar om het vinden van een plek waar je je echt thuis voelt. We begrijpen dat een fijn thuisgevoel van onschatbare waarde is en streven naar een hoge klanttevredenheid. Daarom hechten we enorm veel waarde aan de mening van onze klanten en vragen we hen regelmatig om hun beoordelingen en ervaringen over ons als makelaar te delen op diverse platforms. Deze waardevolle beoordelingen bevestigen dat wij een uitstekend, betrouwbaar en ervaren makelaarskantoor zijn in de regio Den Haag, Leidschenveen en Ypenburg. We zijn trots op het feit dat we regelmatig de aankoop- en verkoopbegeleiding mogen verzorgen voor terugkerende klanten, hun familie en vrienden. Het is een groot compliment dat onze klanten ons vertrouwen om hen te begeleiden bij het realiseren van hun woondromen. We zetten ons met passie en toewijding in om elke klant een unieke en persoonlijke ervaring te bieden, waarbij we luisteren naar hun wensen en behoeften en hen stap voor stap begeleiden naar hun ideale thuis.

maak vrijblijvend een afspraak

Onze makelaarsdiensten

Naast aankoopbegeleiding en advies voor starters en doorstromers bieden wij ook begeleiding bij de verhuur en verkoop in Den Haag, Leidschenveen en Ypenburg. Ook hebben we de afgelopen jaren veel ervaring opgedaan in de aankoop van luxe huizen zoals vrijstaande huizen in Leidschenveen, Ypenburg en Wassenaar, statige woningen in Archipelbuurt, Benoordenhout, Belgisch Park, Marlot, Statenkwartier en Zeeheldenbuurt. We begrijpen dat elke situatie uniek is en passen onze diensten aan om aan de specifieke behoeften van onze klanten te voldoen. Bovendien hebben we ruime ervaring in het assisteren van expats in Den Haag. We begrijpen de specifieke uitdagingen waar expats mee te maken hebben en kunnen hen helpen bij het vinden van hun droomwoning in een nieuwe omgeving. Informeer gerust naar onze makelaarstarieven voor de diverse diensten die wij aanbieden. We streven ernaar om onze diensten toegankelijk en betaalbaar te maken, zodat iedereen de kans krijgt om zijn of haar woondromen waar te maken. Bij Nivita Makelaars staat klanttevredenheid bovenaan en streven we ernaar om jou een onvergetelijke en succesvolle ervaring te bieden bij het vinden van jouw ideale thuis. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe Nivita Makelaars jou kan helpen bij het realiseren van jouw woondromen. Samen creëren we een plek waar je écht thuis kunt komen.

Wat zeggen onze klanten over Nivita?

Nivita Makelaars regio Den Haag/ Certified Expat Broker The Hague IconNivita Makelaars regio Den Haag/ Certified Expat Broker The Hague

Tauber 52, Den Haag

4,9 78 reviews

 • Avatar sirong chen ★★★★★ 3 weeks ago
  I had the pleasure of working with Nivita and Laura during my house hunting and purchasing process in The Hague.
  They provided supreme service and were extremely professional and reliable. As an expat buying a home for the first time, I highly recommend their services. Nivita and Laura made the entire experience smooth and stress-free.
  If you're
  … More looking for dedicated and knowledgeable real estate agents, they are the best choice.
 • Avatar Nima Ghasemi ★★★★★ a month ago
  Nivita and her team assisted us restlessly through all the steps of our house hunting process and with their professional attitude and experience made the process very easy for us. It was certainly not easy without them especially when you are an expat! Definitely recommend!
 • Avatar Peter Chow ★★★★★ a month ago
  Nivita and her team provided valuable advice and support during our home purchase, helping with the negotiation and ensuring we were briefed on the process and advised on the best approach. The result was a great success and we are very happy with our new home.

Benieuwd naar de

waarde van je woning?

Wij komen graag langs voor een accurate waardebepaling. Zo weet jij gelijk of je overwaarde hebt.

© 2022 Nivita Makelaars  |   Privacy beleid  |  Algemene voorwaarden

×

Wat is mijn huis waard?

Ontvang waardecheck