Stappenplan

huis verkopen

vrijblijvend kennismakingsgesprek
Punt-Header-image-wit_Nivita

Stappenplan huis verkopen in regio Den Haag

Verandering staat voor de deur bij jou! Of het nu komt doordat je je huis bent uit gegroeid, je verlangt naar een nieuwe omgeving, of je hebt zomaar dat ene droomhuis gevonden waar je altijd al van hebt gedroomd. Wat het ook is, de tijd is aangebroken om je huis te verkopen.

Met ons handige stappenplan krijg je een duidelijk overzicht van alle stappen die we samen zullen nemen om jouw huis met succes op de markt te brengen, en dat alles zonder de stress. Samen gaan we ervoor zorgen dat jouw huis straks in goede handen is en dat jij met een gerust hart jouw volgende avontuur kunt beginnen!

 

1. Kennismaking &

waardebepaling

Onze samenwerking begint met een vrijblijvend persoonlijk gesprek bij jou thuis om jouw wensen en verwachtingen te bespreken. Dit is zowel voor ons als tijdens de verkoop van belang. We bekijken de woning en geven ondertussen uitleg over onze werkwijze. Na het bekijken van de woning, werken we de waardebepaling uit op ons kantoor in Leidschenveen.

Lokale full service Makelaar in Leidschenveen-Ypenburg en Den Haag
The full service real estate agency located in the Forepark business park in Leidschenveen-Ypenburg

2. Vraagprijs &

verkoopplanning

Nadat we de waardebepaling hebben afgerond, geven we je advies over de vraagprijs en stellen we samen met jou een vraagprijs(strategie) vast. We zorgen voor een zorgvuldige verkoopplanning en regelen alles tot in de puntjes voor je. We stellen ook de verkoopdocumentatie en advertentietekst op.
We houden bij Nivita Makelaars van persoonlijke begeleiding en korte lijnen. Daarom maken we met jou en de binnendienst een groepsapp aan. Via deze groepsapp houden we snel en laagdrempelig contact met elkaar, zodat je altijd op de hoogte blijft van de ontwikkeling; ook na de start van de verkoop.

3. Aankoophulp nodig?

Wij bieden uitgebreide ondersteuning bij de aankoop van jouw toekomstige droomwoning. Dit varieert van volledige begeleiding tot specifieke taken zoals prijsonderhandeling, controle van de koopakte, organisatie van de bouwkundige keuring en het verkrijgen van het taxatierapport, en alles daartussenin. Voor meer inzicht in onze rol als aankoopmakelaar nodigen wij je graag uit voor een vrijblijvende kennismaking. Je kunt ook terecht op onze aankooppagina en het stappenplan aankoop voor gedetailleerde informatie. Wij kijken ernaar uit om je te assisteren bij het realiseren van jouw woondromen.

Stappenplan huis verkopen Leidschenveen
Onafhankelijk financieel advies Leidschenveen

4. Onafhankelijk

financieel advies

Of je nu op zoek bent naar een groter of kleiner huis, middenin een scheiding zit, van plan bent om naar een andere plek te verhuizen het is altijd een slim idee om in gesprek te gaan met een onafhankelijke financieel adviseur.

Ook al kun je tegenwoordig online veel berekeningen doen, laten we eerlijk zijn, die online tools zijn niet altijd de meest betrouwbare bronnen van informatie. Wij kunnen je in contact brengen met een ervaren financieel adviseur die jouw nieuwe hypotheek en al het gedoe eromheen met gemak kan regelen. Zo kun jij je richten op het vinden van je droomwoning zonder je zorgen te maken over financiële rompslomp.

5. Woningpresentatie

De sleutel tot een succesvolle verkoop? Een onweerstaanbare woningpresentatie! Als verkoopstylisten in Leidschenveen-Ypenburg geven wij je opruimadvies en creëren we een geweldige sfeer in jouw woning. We kijken door de ogen van een koper en leggen de nadruk op de sterke en mooie punten van de woning, zodat jouw woning er op zijn best uitziet, zowel online als offline.

Onze professionele fotografen en videografen zetten jouw woning vervolgens helemaal in de schijnwerpers. Samen met jou selecteren we de mooiste foto’s en video’s voor op de kanalen.

maak vrijblijvend een afspraakverkoopinformatie
Woningpresentatie verkoopstylisten Leidschenveen | Ypenburg | Den Haag | Leidschendam | Voorburg | Nootdorp | Rijswijk | Zoetermeer
Your independent and certified purchase broker in Leidschenveen-Ypenburg and The Hague area

6. Online &

bezichtigingen

Zodra je de advertentietekst en foto’s hebt goedgekeurd, plaatsen we deze op Funda, Pararius, onze website en de sociale media kanalen.

We plannen alle bezichtigingen in en doen ons uiterste best om jouw woning zo goed mogelijk te verkopen. We maken ook gebruik van onze offline kanalen, zoekersbestanden en lokale netwerken om de beste koper te vinden voor jouw woning.

Na elke bezichtiging ontvang je een update via onze groepsapp, zodat je van alle ontwikkelingen op de hoogte blijft.

7. Onderhandelingen &

koopakte

Als er een bod wordt uitgebracht op jouw woning, geven we je direct advies en een uitgebreide terugkoppeling. We hebben (bijna) dagelijks contact met de potentiële koper of betrokken aankoopmakelaar. Na een onderhandelingsgesprek bellen we je direct om je op de hoogte te stellen. Kortom; we nemen alles uit handen en regelen alles voor je.

Als je het bod hebt geaccepteerd, stellen we de koopakte op en adviseren we je over eventuele clausules, zoals een ouderdomsclausule en asbestclausule. We houden de bedenktijd en financiering nauwlettend in de gaten.

Do you want to successfully sell your house in Leidschenveen-Ypenburg-Den Haag area?
VBO Makelaars en verkoopstylisten van Nivita Makelaars uit Leidschenveen-Ypenburg omgeving

8. Eindinspectie, notaris &

sleuteloverdracht

Als laatste stap in het verkoopproces, zorgen wij ervoor dat alle benodigde documenten, waaronder de koopovereenkomst, bij de notaris terechtkomen en reserveren we een tijdstip voor de ondertekening.

Voordat de eigendomsoverdracht plaatsvindt, controleren wij de notariële stukken en zijn wij aanwezig bij de eindinspectie samen met de koper. Vervolgens wordt er getekend, de sleutels worden overgedragen en hopen we dat je onze samenwerking als heel fijn ervaren hebt.

Wat zeggen onze klanten over Nivita?

Nivita Makelaars regio Den Haag/ Certified Expat Broker The Hague IconNivita Makelaars regio Den Haag/ Certified Expat Broker The Hague

Tauber 52, Den Haag

4,9 75 reviews

 • Avatar C v B ★★★★★ a week ago
  Na lang zoeken naar een huis kregen wij als gezin via via de tip Nivita Makelaars . Wij waren na een goed en warm introductie gesprek een samenwerking aangegaan voor het aankopen van een woning. De eerste woning was gelijk raak in zowel het vinden en het zakelijk benaderen en afhandelen door Nivita Makelaars, iets wat véél moeilijker is als je het zelf … More zou doen als gezin in de moeilijke woningmarkt. Omdat het vrij snel ging zagen wij als gezin kans om dan ook onze eigen huis te verkopen via Nivita Makelaars. In een kleine paar weken tijd hadden wij wederom een snelle afhandeling wbt contact en het verkopen aan een geïnteresseerde partij. Alomvattende gezien is het een positieve ervaring geweest met een aardig en warm team aan mensen die ons doel hebben ondersteund in een korte periode van kopen en verkopen. Wij raden Nivita Makelaars dan ook van harte aan en ze zijn uw beslissing meer dan waard!
 • Avatar Salvo Daze ★★★★★ 3 weeks ago
  Nivita and her team were very helpful and professional throughout my search for an apartment in a very competitive price range and competitive cities as a single buyer.
  For me, the number #1 criteria was communication and most of the time they delivered on this front. Whenever I had a question, someone from the team was quick to help. Even when we
  … More had a significant issue, Nivita came through and ended up closing the deal in a way that doesn't leave me at a disadvantage.
  In a very difficult market to navigate, especially as an immigrant who doesn't know the structures, neighborhoods, or the laws, I could trust Nivita and her team to help me find my place and we came victorious! 🥰
  They also recommended a mortgage advisor whom I was also very happy with (Rob
  Wauters)
  All in all very happy I went with Nivita. Thank you team!
 • Avatar Sebastian Iglesias ★★★★★ 4 months ago
  Nivita helped us getting a rental place in Den Haag. We worked with Laura and she was super helpful. We managed to get a nice place within only one month. Thanks!

Benieuwd naar de

waarde van je woning?

Wij komen graag langs voor een accurate waardebepaling. Zo weet jij gelijk of je overwaarde hebt.

© 2022 Nivita Makelaars  |   Privacy beleid  |  Algemene voorwaarden

×

Wat is mijn huis waard?

Ontvang waardecheck