Stappenplan

huis verkopen

vrijblijvend kennismakingsgesprek
Punt-Header-image-wit_Nivita

Stappenplan huis verkopen in regio Den Haag

Verandering staat voor de deur bij jou! Of het nu komt doordat je je huis bent uit gegroeid, je verlangt naar een nieuwe omgeving, of je hebt zomaar dat ene droomhuis gevonden waar je altijd al van hebt gedroomd. Wat het ook is, de tijd is aangebroken om je huis te verkopen.

Met ons handige stappenplan krijg je een duidelijk overzicht van alle stappen die we samen zullen nemen om jouw huis met succes op de markt te brengen, en dat alles zonder de stress. Samen gaan we ervoor zorgen dat jouw huis straks in goede handen is en dat jij met een gerust hart jouw volgende avontuur kunt beginnen!

 

1. Kennismaking &

waardebepaling

Onze samenwerking begint met een vrijblijvend persoonlijk gesprek bij jou thuis om jouw wensen en verwachtingen te bespreken. Dit is zowel voor ons als tijdens de verkoop van belang. We bekijken de woning en geven ondertussen uitleg over onze werkwijze. Na het bekijken van de woning, werken we de waardebepaling uit op ons kantoor in Leidschenveen.

Lokale full service Makelaar in Leidschenveen-Ypenburg en Den Haag
The full service real estate agency located in the Forepark business park in Leidschenveen-Ypenburg

2. Vraagprijs &

verkoopplanning

Nadat we de waardebepaling hebben afgerond, geven we je advies over de vraagprijs en stellen we samen met jou een vraagprijs(strategie) vast. We zorgen voor een zorgvuldige verkoopplanning en regelen alles tot in de puntjes voor je. We stellen ook de verkoopdocumentatie en advertentietekst op.
We houden bij Nivita Makelaars van persoonlijke begeleiding en korte lijnen. Daarom maken we met jou en de binnendienst een groepsapp aan. Via deze groepsapp houden we snel en laagdrempelig contact met elkaar, zodat je altijd op de hoogte blijft van de ontwikkeling; ook na de start van de verkoop.

3. Aankoophulp nodig?

Wij bieden uitgebreide ondersteuning bij de aankoop van jouw toekomstige droomwoning. Dit varieert van volledige begeleiding tot specifieke taken zoals prijsonderhandeling, controle van de koopakte, organisatie van de bouwkundige keuring en het verkrijgen van het taxatierapport, en alles daartussenin. Voor meer inzicht in onze rol als aankoopmakelaar nodigen wij je graag uit voor een vrijblijvende kennismaking. Je kunt ook terecht op onze aankooppagina en het stappenplan aankoop voor gedetailleerde informatie. Wij kijken ernaar uit om je te assisteren bij het realiseren van jouw woondromen.

Stappenplan huis verkopen Leidschenveen
Onafhankelijk financieel advies Leidschenveen

4. Onafhankelijk

financieel advies

Of je nu op zoek bent naar een groter of kleiner huis, middenin een scheiding zit, van plan bent om naar een andere plek te verhuizen het is altijd een slim idee om in gesprek te gaan met een onafhankelijke financieel adviseur.

Ook al kun je tegenwoordig online veel berekeningen doen, laten we eerlijk zijn, die online tools zijn niet altijd de meest betrouwbare bronnen van informatie. Wij kunnen je in contact brengen met een ervaren financieel adviseur die jouw nieuwe hypotheek en al het gedoe eromheen met gemak kan regelen. Zo kun jij je richten op het vinden van je droomwoning zonder je zorgen te maken over financiële rompslomp.

5. Woningpresentatie

De sleutel tot een succesvolle verkoop? Een onweerstaanbare woningpresentatie! Als verkoopstylisten in Leidschenveen-Ypenburg geven wij je opruimadvies en creëren we een geweldige sfeer in jouw woning. We kijken door de ogen van een koper en leggen de nadruk op de sterke en mooie punten van de woning, zodat jouw woning er op zijn best uitziet, zowel online als offline.

Onze professionele fotografen en videografen zetten jouw woning vervolgens helemaal in de schijnwerpers. Samen met jou selecteren we de mooiste foto’s en video’s voor op de kanalen.

maak vrijblijvend een afspraakverkoopinformatie
Woningpresentatie verkoopstylisten Leidschenveen | Ypenburg | Den Haag | Leidschendam | Voorburg | Nootdorp | Rijswijk | Zoetermeer
Your independent and certified purchase broker in Leidschenveen-Ypenburg and The Hague area

6. Online &

bezichtigingen

Zodra je de advertentietekst en foto’s hebt goedgekeurd, plaatsen we deze op Funda, Pararius, onze website en de sociale media kanalen.

We plannen alle bezichtigingen in en doen ons uiterste best om jouw woning zo goed mogelijk te verkopen. We maken ook gebruik van onze offline kanalen, zoekersbestanden en lokale netwerken om de beste koper te vinden voor jouw woning.

Na elke bezichtiging ontvang je een update via onze groepsapp, zodat je van alle ontwikkelingen op de hoogte blijft.

7. Onderhandelingen &

koopakte

Als er een bod wordt uitgebracht op jouw woning, geven we je direct advies en een uitgebreide terugkoppeling. We hebben (bijna) dagelijks contact met de potentiële koper of betrokken aankoopmakelaar. Na een onderhandelingsgesprek bellen we je direct om je op de hoogte te stellen. Kortom; we nemen alles uit handen en regelen alles voor je.

Als je het bod hebt geaccepteerd, stellen we de koopakte op en adviseren we je over eventuele clausules, zoals een ouderdomsclausule en asbestclausule. We houden de bedenktijd en financiering nauwlettend in de gaten.

Do you want to successfully sell your house in Leidschenveen-Ypenburg-Den Haag area?
VBO Makelaars en verkoopstylisten van Nivita Makelaars uit Leidschenveen-Ypenburg omgeving

8. Eindinspectie, notaris &

sleuteloverdracht

Als laatste stap in het verkoopproces, zorgen wij ervoor dat alle benodigde documenten, waaronder de koopovereenkomst, bij de notaris terechtkomen en reserveren we een tijdstip voor de ondertekening.

Voordat de eigendomsoverdracht plaatsvindt, controleren wij de notariële stukken en zijn wij aanwezig bij de eindinspectie samen met de koper. Vervolgens wordt er getekend, de sleutels worden overgedragen en hopen we dat je onze samenwerking als heel fijn ervaren hebt.

Wat zeggen onze klanten over Nivita?

Nivita Makelaars regio Den Haag/ Certified Expat Broker The Hague IconNivita Makelaars regio Den Haag/ Certified Expat Broker The Hague

Tauber 52, Den Haag

4.9 77 reviews

 • Avatar Nima Ghasemi ★★★★★ 2 weeks ago
  Nivita and her team assisted us restlessly through all the steps of our house hunting process and with their professional attitude and experience made the process very easy for us. It was certainly not easy without them especially when you are an expat! Definitely recommend!
 • Avatar Peter Chow ★★★★★ 3 weeks ago
  Nivita and her team provided valuable advice and support during our home purchase, helping with the negotiation and ensuring we were briefed on the process and advised on the best approach. The result was a great success and we are very happy with our new home.
 • Avatar Divyajyoti Behera ★★★★★ a month ago
  I recently had the pleasure of working with Nivita and her colleague Laura for both selling my house and purchasing a new one, and I couldn't be happier with their experience.
  From the initial consultation to the final closing, Nivita showed her professionalism, expertise, and dedication. She listened attentively to my needs and preferences, ensuring
  … More that every step of the process was tailored to meet my expectations.
  Throughout both transactions, Nivita kept us informed of any updates and addressing any concerns promptly.
  I highly recommend Nivita Makelaars to anyone in need of real estate services.

Curious about the

value of your home?

We are happy to come by for an accurate valuation. That way you'll know right away if you have excess value.

© 2022 Nivita Makelaars  |   Privacy statement  | General terms and conditions

×

What is my property worth?

Receive value check