Valkenboskade 543, Den Haag

Vraagprijs: € 375.000,- k.k.

Prachtig topappartement van 107 m2 met een dakterras van 16 m2 in het rustigste en mooiste stukje van de Bomenbuurt. Slechts vijf minuten fietsen van het strand en de Fahrenheitstraat met alle benodigde winkels, supermarkten, gezellige lunchrooms en restaurants om de hoek. De complete woning is gerenoveerd in 2016 en in hetzelfde jaar is tevens het dakterras aangelegd. De woning heeft maar liefst 3 slaapkamers, heerlijk ruime badkamer en prachtige woon-/eetkamer met luxe woonkeuken, originele lijsten plafonds en paneeldeuren. Verder is er veel onderhoud uitgevoerd aan het gebouw waaronder nieuwe dak(bedekking) en daklijsten geschilderd in 2016.

Indeling:
• Haags portiek, entree woning 1e etage, hal met uitgebreide groepenkast en ruimte voor garderobe en fiets, binnentrap met bordes naar 2e etage.
• Ruime en lichte centrale hal voorzien van talloze inbouwspots, separaat toilet plus fonteintje, vaste binnentrap naar dakterras, lichtkoepel, videofoon en inbouwkast.
• Woon-/eetkamer met origineel plafond, nieuwe gashaard aangelegd, designradiator, toegang tot 1e balkon en prachtige woonkeuken met onder meer 5-pits Smeg-fornuis met grote oven.
• Woonkeuken in L-opstelling met alle hedendaagse (inbouw)apparatuur waaronder vaatwasmachine, afzuigkap, magnetron en koel-/vries combinatie.
• Ruime tussen-(slaap)kamer aan de voorzijde.
• Voorzijde-(slaap)kamer met aparte afgesloten ruimte alwaar Cv-ketel en wasmachine aansluiting.
• Badkamer met talloze inbouwspots en raam zodat er tevens daglicht binnenkomt, voorzien van dubbel wastafelmeubel met twee kranen, extra groot ligbad met douchekop, inloopdouche met regen- en reguliere douchekop, design radiator en elektrische afzuiger.
• Achterzijde-(slaap)kamer in een L-vorm met een apart stuk voor de kledingkasten en toegang tot het 2e balkon wat loopt over gehele breedte van de slaapkamer en is voorzien van een balkonkast.
De gehele woning is voorzien van dubbelglas en luxe lamelparket met extra dikke(18mm) eikenhouten toplaag. De elektra is compleet vervangen en er zijn zeer veel stopcontacten geplaatst. Daarnaast zijn alle wanden glad gestuukt en geschilderd.

Tip: kijk voor de maatvoering op de bijgevoegde plattegronden!

Verdere noemenswaardigheden:
– Eigen grond.
– Actieve VvE, bijdrage € 20,= per maand met KvK inschrijving, onderhoudsplan, notulen, rekening.
– Aandeel VvE 1/3 deel.
– CV-ketel Intergas HR, bouwjaar 2016.
– Dakterras met toestemming VvE en vergunning.
– Groepenkast met 8-groepen en 2 aardlekschakelaars.
– Voor- en achterzijde voorzien van kunststof kozijnen met dubbel glas.
– Gemeentelijk beschermdstadsgezicht Valkenboskwartier.
– De verkoopvoorwaarden van ons kantoor zijn van toepassing deze kunt u opvragen via ons kantoor.

Benieuwd naar de

waarde van je woning?

Wij komen graag langs voor een accurate waardebepaling. Zo weet jij gelijk of je overwaarde hebt.

© 2022 Nivita Makelaars  |   Privacy beleid  |  Algemene voorwaarden