Savornin Lohmanlaan 101B 3038 NG, Rotterdam

Vraagprijs: € 469.000 k.k.

Wat een bijzondere woning aan het mooiste deel van de Laan! Heel veel m2’s over 2 hele verdiepingen, in prachtige staat en met behoud van alle kenmerkende details, zoals de hoge plafonds, de schouwen en het glas-in-lood. En verder: veel buitenruimte, voldoende parkeergelegenheid, groen uitzicht, alle stedelijke voorzieningen op loopafstand, inclusief tram en metro. Als je op zoek bent naar goed onderhouden ruimte en rust in het gebied Bergpolder/Blijdorp met de stad om de hoek: kom kijken!

Bergpolder ligt tussen de wijken het Oude Noorden en Blijdorp in. Je kunt hier terecht bij vele food winkels, design winkels, leuke restaurants en gezellige (eet-)cafe’s. Of wil je leuke hotspots ontdekken? De hippe Hofbogen liggen letterlijk om de hoek, en wat te denken van zwemmen in het Van Maanenbad, of wandelen in de verschillende parken en groenstroken. Het Centraal Station bereik je binnen 5 minuten fietsen. Daarnaast is het appartement gunstig gelegen ten opzichte van de uitvalswegen A13 en A20. Genoeg opties, dus!

Indeling
Begane grond:
Eigen entree met trapopgang naar de woon-verdieping.

Tweede etage:
Je komt hier binnen op de entree welke je leidt naar het halletje met handige kast en toilet. Vanuit hier is toegang tot het ruime leefgedeelte. De living bestaat uit een woonkamer en-suite. De marmeren schouwen, en-suite met glas in lood deuren zijn nog aanwezig. Vanuit de achterkamer bereik je via openslaande deuren het balkon. De dichte keuken is modern en strak, in witte uitvoering. Een extra is de voorzijkamer, multifunctioneel te gebruiken

Derde etage
Je komt de verdieping binnen op de overloop, deze geeft toegang tot de ruime badkamer die is uitgerust met een wastafel, inloopdouche en tweede toilet. De 2 ruime slaapkamers hebben beiden een balkon.
Ook op deze verdieping is er een multifunctioneel zijkamertje.
De opstelling voor wasmachine vind je op de ruime overloop.

Afmetingen
Voor de afmetingen zie onze gedetailleerde plattegrond.

Bijzonderheden
• Bouwjaar: 1933
• Energielabel: D
• Woonoppervlakte 119m2
• Eigen grond
• Verwarming en warm water door HR cv-ketel (2010)
• Voorzien van dubbele beglazing in goede kozijnen
• Goed functionerende, actieve Vereniging van Eigenaars; bijdrage € 100 per maand
• Beschermd Stads- en Dorpsgezicht
• In de directe omgeving zijn alle dagelijkse voorzieningen te vinden, zoals openbaar vervoer, winkels, horeca, goede verbinding tot uitvalswegen en recreatiemogelijkheden
• Oplevering in overleg, kan snel

Wij adviseren u uw eigen NVM-makelaar in te schakelen om uw belangen te behartigen bij de aankoop van dit object.

Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in
onderhandeling te treden. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan deze woninginformatie.

De woning is opgemeten conform de branchebrede meetinstructie, bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De instructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Als het gebruiksoppervlak voor u essentieel is dan stellen wij u graag in de gelegenheid de woning zelf op te (laten) meten.

Benieuwd naar de

waarde van je woning?

Wij komen graag langs voor een accurate waardebepaling. Zo weet jij gelijk of je overwaarde hebt.

© 2022 Nivita Makelaars  |   Privacy beleid  |  Algemene voorwaarden