Herman Gorterhof 143 Delft

Vraagprijs: € 245.000,- k.k.

Sfeervol en goed onderhouden 3-kamer appartement (voormalig 4 kamers) van ca. 70 M2 welke u gezien moet hebben! Dit mooie appartement is voorzien van een moderne badkamer, ruime woonkamer, breed balkon op het zuidwesten, nette keuken, goede laminaatvloer en 2 slaapkamers. Het is mogelijk om een derde slaapkamer te realiseren.

Ligging
Het appartement is zeer centraal gelegen ten opzichte van de Delftse binnenstad, TU-Delft, diverse parken, snelwegen A4 en A13 en openbaar vervoersverbindingen.

Indeling
Gesloten entree van het complex met bellentableau, lift en trap naar de 6e etage.

Vanaf de galerij stapt u de woning binnen in het tochthalletje vanwaar u de centrale gang in loopt. Vanuit hier zijn alle vertrekken te bereiken.

Zeer ruime woonkamer van ca. 29 M2 over de gehele breedte van de woning, met dank aan het toevoegen van de naastgelegen slaapkamer. De woonkamer is voorzien van een goede laminaatvloer, strakke afwerking, dubbele beglazing en toegang tot het op het zuidwesten gelegen balkon.

De twee slaapkamers bevinden zich aan de voorzijde van de woning. Beide (ca. 12 m2 en 5 m2) zijn voorzien van een goede laminaatvloer en dubbele beglazing.

Tevens aan de voorzijde treft u de nette keuken met een groot keukenblok zodat u beschikt over veel berg- en werkruimte. Het keukenblok is voorzien van een nieuwe koel-vriescombinatie, oven, 4-pits gaskookplaat en een wasemkap.

In het midden van de woning bevindt zich de extra grote en moderne badkamer. Door het toevoegen van het laatste stuk van de gang is er een ruime badkamer ontstaan. De volledig betegelde badkamer is uitgerust met een inloopdouche met glazen schuifdeur, wastafelmeubel, handdoekenkast, inbouwverlichting, mechanische ventilatie en wasmachine aansluiting.

Vve
Het appartement is onderdeel van een gezonde en actieve vve. De maandelijkse bijdrage aan de vve is € 172,- plus € 55,- voor het verwarmen van het appartement.

Bijzonderheden:
– Vraagprijs € 245.000,- k.k..
– Bouwjaar 1966.
– Woonoppervlakte ca. 70 m2.
– Actieve en gezonde VVE, bijdrage Vereniging van Eigenaren € 172,-.
– € 55,- voorschot stookkosten.
– Verwarming middels blokverwarming.
– Volledig voorzien van dubbele beglazing.
– Ouderdom- en materialenclausule van toepassing.
– Zeer gunstig gelegen ten opzichte van winkelvoorzieningen zoals ‘Winkelcentrum De Hoven’ en openbaar vervoer.
– Gelegen op 10 minuten fietsen van het centrum van Delft en 2 minuten fietsen van station Delft-Campus.
– In directe nabijheid van uitvalswegen richting A4 en A13.
– Oplevering kan spoedig.
– Notariskeuze voorbehouden aan verkoper.

Benieuwd naar de

waarde van je woning?

Wij komen graag langs voor een accurate waardebepaling. Zo weet jij gelijk of je overwaarde hebt.

© 2022 Nivita Makelaars  |   Privacy beleid  |  Algemene voorwaarden