Zorgeloos

jullie droomwoning

aankopen?

ik wil een vrijblijvend gesprek
Punt-Header-image-wit_Nivita

Dé lokale full service aankoopmakelaar van Leidschenveen-Ypenburg

Op zoek naar jouw droomhuis in Leidschenveen-Ypenburg? Met onze jarenlange ervaring als dé lokale full service aankoopmakelaar in deze prachtige deelgemeente, verhogen wij jouw kans op succes. Wij zijn Nivita Parbhudayal en Laura van der Loo, een enthousiast en gedreven team dat altijd voor je klaarstaat. Omdat we zelf dagelijks in de omgeving te vinden zijn, kennen wij de buurt als geen ander. We zijn goed op de hoogte van de lokale woningmarkt en de huizenprijzen en geven je altijd een onderbouwd en eerlijk advies. Dat is de meerwaarde van dé lokale full service aankoopmakelaar van Leidschenveen-Ypenburg.

Wij zorgen ervoor dat jouw droomhuis werkelijkheid wordt. We nemen alle zorgen uit handen, regelen alles tot in de puntjes en zijn altijd bereikbaar via telefoon, e-mail of WhatsApp. Mede door onze slimme aanpak en uitstekende onderhandelingsvaardigheden, hebben we in het verleden al veel woningen onder de vraagprijs kunnen aankopen op een eerlijke en transparante manier.

Kom gerust langs voor een kopje koffie op ons kantoor in Leidschenveen-Ypenburg en laten we samen jouw droomhuis vinden!

Mentaliteit met pit & betrokkenheid

Nivita en Laura zetten alles op alles om jouw droomhuis te vinden. Samen met jouw vormen we een team tijdens dit spannende traject. We zijn snel en vasthoudend, en we luisteren goed naar jou om zo het verschil te maken. We zijn vastbesloten om de belangen van onze klanten te behartigen en willen daarin uitblinken.

Heb je jouw droomhuis gevonden? Wat ontzettend fijn! Terwijl jij je in de wolken waant, zijn wij jouw gesprekspartner met de verkopende makelaar. We zijn objectief en geven je inzicht in de waarde van de woning. Tijdens de bezichtiging kijken we kritisch naar de technische staat van het huis. We stellen een doordachte aankoopstrategie op en onderhandelen over de prijs met een koel hoofd. Met ons aan je zijde maak je een weloverwogen keuze die niet alleen op emoties is gebaseerd.

Wil jij ook worden bijgestaan door dé lokale full service aankoopmakelaar van de prachtige deelgemeente Leidschenveen-Ypenburg?

maak vrijblijvend een afspraak

Persoonlijke aandacht en communicatie

“Ken je klant”, dat is de motto van Nivita Makelaars. Wij willen weten wat voor jou belangrijk is aan een huis en de buurt, zodat we jou volledig kunnen adviseren en begeleiden bij een van de belangrijkste beslissingen in je leven. Persoonlijk contact en een goed onderbouwd advies staan bij ons voorop. Dit is ook de basis van onze samenwerking. We nemen de tijd voor je, zijn transparant en communiceren snel en duidelijk.

Het mooiste compliment dat Nivita ooit heeft gehad? Dat de klant écht het gevoel had dat wij om zijn belangen gaven en niet uit waren op een snelle aankoop.

Klanten zeggen vaak met een grote glimlach op hun gezicht dat ze niet hadden durven dromen dat de aankoop zo snel en soepel zou zijn verlopen. Dat maakt ons natuurlijk ontzettend blij. En daar draait het bij Nivita Makelaars om. Jouw woondroom, onze prioriteit.

Hoe gaan we te

werk bij de aankoop?

1. Kennismaking &

advies

Onze samenwerking begint met een vrijblijvend gesprek. Tijdens dit gesprek bespreken we jouw woonwensen en financiële situatie om een passend advies te geven en te kijken wat er haalbaar en realistisch is. Dit is de eerste stap in het opbouwen van een toegankelijke relatie waarin vertrouwen centraal staat.

Als je in het bezit bent van een koopwoning, bieden wij een gratis waardebepaling voor de verkoop of verhuur van jouw woning aan.

Lokale full service Makelaar in Leidschenveen-Ypenburg en Den Haag
Woning kopen in Leidschenveen-Ypenburg

2. Start zoektocht &

bezichtigen

Bij Nivita Makelaars houden we van persoonlijke begeleiding en korte lijnen. Daarom maken we een groepsapp aan met jou, de aankoopmakelaar en de binnendienst, zodat je gemakkelijk vragen kunt stellen en linkjes kunt sturen van huizen die je wilt bezichtigen.

Als je een woning op het oog hebt, plannen wij een kijkafspraak voor je in. Als je na de eerste bezichtiging nog enthousiaster bent geworden, maken we een tweede afspraak waarbij de aankoopmakelaar de (technische) conditie van de woning beoordeelt. Hierbij let de aankoopmakelaar op zaken als scheuren, verzakkingen, kozijnen en het onderhoud en geeft zij een indicatie van de (eventuele) verbouwkosten.

3. Een bod doen

op jouw woondroom?

Als je jouw droomhuis gevonden hebt, maakt de aankoopmakelaar op basis van een koopsommenanalyse een accurate waardebepaling, die je kunt vergelijken met een taxatiewaarde. Op deze manier sta je na de aankoop niet voor verrassingen.

Daarna verzamelen en bekijken we alle juridische documenten, zoals bewijs van eigendom, splitsingsakte, akte van erfpacht of VvE-documenten, waarbij onduidelijkheden en bijzonderheden besproken worden met de verkoopmakelaar. Belangrijke zaken zoals garanties, oude lekkages of andere reparaties worden bekeken, en de aankoopmakelaar raadpleegt de nodige bronnen om zaken zoals bestemming, verontreiniging, ondergrondse tanks en publiekrechtelijke verplichtingen te achterhalen.

Op basis van al deze informatie en inzichten geeft de aankoopmakelaar advies over een openingsbod, ontbindende voorwaarden en sleuteloverdracht. Als je akkoord gaat, zal de aankoopmakelaar namens jullie het bod plaatsen en de onderhandelingen voeren.

Makelaar Nivita Parbhudayal van Leidschenveen Den Haag
Your Full service and independent purchase agent for Leidschenveen, Leidschendam, Leiden, Voorburg, Ypenburg, Nootdorp, Wassenaar, Voorschoten, The Hague.

4. Geaccepteerd bod?

Yeah, het is gelukt! De aankoopmakelaar regelt de taxatie die je nodig hebt om de hypotheek rond te krijgen. Ook regelen we binnen de wettelijke bedenktijd een bouwkundige keuring. Tijdens deze periode ga je verder in gesprek met de hypotheekadviseur.

Als er verborgen gebreken naar voren komen, zal er overleg plaatsvinden met de verkopende partij om te onderzoeken of er een koopsomverlaging kan worden afgesproken of dat de verkoper het probleem zelf oplost voor de sleuteloverdracht.

5. De koopovereenkomst

Vervolgens is het tijd om de koopovereenkomst te tekenen. De aankoopmakelaar zal deze nauwkeurig doornemen, samen met de onderliggende documenten, voordat er wordt getekend. Tijdens een bespreking worden de koopovereenkomst en bijbehorende documenten toegelicht door jouw aankoopmakelaar.

Als de woning is gerenoveerd door een aannemer, dienen er garantieafspraken te worden gemaakt en zodra alles duidelijk is, kan de koopovereenkomst worden ondertekend.

Vrijstaande woning aankopen in Leidschenveen-Ypenburg? Nivita Makelaars is de aankoopmakelaar in deze regio.
Eindinspectie aankoop huis in Leidschenveen

6. De eindinspectie

Voordat de sleuteloverdracht plaatsvindt, zal de aankoopmakelaar nog een eindinspectie uitvoeren. Hierbij worden een aantal aspecten van de woning opnieuw gecontroleerd, zoals het keukenapparatuur, de radiatoren, toiletten, kozijnen en andere zaken.

Als er tussen de aankoop en de sleuteloverdracht schade ontstaat aan de woning, dan is het de verantwoordelijkheid van de verkoper om deze te herstellen en volledig werkend op te leveren. Mocht er tijdens de eindinspectie iets niet werken, dan zal de aankoopmakelaar samen met de verkoopmakelaar en de verkoper ter plekke een oplossing vinden en afspraken maken om het probleem te verhelpen. Deze afspraken worden vervolgens vermeld op het eindinspectieformulier, zodat beide partijen duidelijkheid hebben over de vervolgstappen. Zo kun je als koper met een gerust hart de woning betrekken.

7. Notaris &

sleuteloverdracht

Yes! Het is eindelijk zover, de sleuteloverdracht van jouw droomhuis staat gepland bij de notaris! Na al die tijd van zoeken, bezichtigen en onderhandelen is het moment aangebroken waar je zo lang naar hebt uitgekeken. Tijdens de sleuteloverdracht zal de notaris alle documenten bespreken, zoals de nota van afrekening, leveringsakte en hypotheekakte. Zodra alle formaliteiten zijn afgerond en de documenten zijn ondertekend, ontvang je de sleutels. Dit is het moment waar je zo lang naar uitgekeken hebt.

Van harte gefeliciteerd met jouw nieuwe woning! Nu kun je de deur van jouw nieuwe thuis openen en beginnen met het creëren van jouw eigen plekje. Geniet van elk moment en maak van jouw nieuwe huis een plek waar je je echt thuis voelt.

De aankoopmakelaar in Leidschenveen-Ypenburg en Den Haag omstreken

Wat zeggen onze klanten over Nivita?

Nivita Makelaars regio Den Haag/ Certified Expat Broker The Hague IconNivita Makelaars regio Den Haag/ Certified Expat Broker The Hague

Tauber 52, Den Haag

4.9 75 reviews

 • Avatar C v B ★★★★★ een week geleden
  Na lang zoeken naar een huis kregen wij als gezin via via de tip Nivita Makelaars . Wij waren na een goed en warm introductie gesprek een samenwerking aangegaan voor het aankopen van een woning. De eerste woning was gelijk raak in zowel het vinden en het zakelijk benaderen en afhandelen door Nivita Makelaars, iets wat véél moeilijker is als je het zelf … More zou doen als gezin in de moeilijke woningmarkt. Omdat het vrij snel ging zagen wij als gezin kans om dan ook onze eigen huis te verkopen via Nivita Makelaars. In een kleine paar weken tijd hadden wij wederom een snelle afhandeling wbt contact en het verkopen aan een geïnteresseerde partij. Alomvattende gezien is het een positieve ervaring geweest met een aardig en warm team aan mensen die ons doel hebben ondersteund in een korte periode van kopen en verkopen. Wij raden Nivita Makelaars dan ook van harte aan en ze zijn uw beslissing meer dan waard!
 • Avatar Salvo Daze ★★★★★ 3 weeks ago
  Nivita and her team were very helpful and professional throughout my search for an apartment in a very competitive price range and competitive cities as a single buyer.
  For me, the number #1 criteria was communication and most of the time they delivered on this front. Whenever I had a question, someone from the team was quick to help. Even when we
  … More had a significant issue, Nivita came through and ended up closing the deal in a way that doesn't leave me at a disadvantage.
  In a very difficult market to navigate, especially as an immigrant who doesn't know the structures, neighborhoods, or the laws, I could trust Nivita and her team to help me find my place and we came victorious! 🥰
  They also recommended a mortgage advisor whom I was also very happy with (Rob
  Wauters)
  All in all very happy I went with Nivita. Thank you team!
 • Avatar Sebastian Iglesias ★★★★★ 4 maanden geleden
  Nivita helped us getting a rental place in Den Haag. We worked with Laura and she was super helpful. We managed to get a nice place within only one month. Thanks!

Curious about the

value of your home?

We are happy to come by for an accurate valuation. That way you'll know right away if you have excess value.

© 2022 Nivita Makelaars  |   Privacy statement  | General terms and conditions

×

What is my property worth?

Receive value check